2010. évi Közhasznúsági jelentés

2011.02.11
A Vörösmarty Mihály Lakótelepi Sportegyesület 2010. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A közhasznúságról szóló törvény előírásai alapján a 2010. évi tevékenységünkről az alábbi jelentést tesszük. Egyesületünk tevékenységét a törvények és az alapszabály előírásai szerint éves munkaterv alapján végezte. Gazdálkodása megfelelő volt. A számviteli beszámoló külön nyomtatványon ill az alábbi levezetésben részletezve. Gazdálkodási adatok: Ft-ban mérlegszerű levezetés Nyitó bank 204 994 pénztár 7 983 lekötött 1 944 032 Összesen 2 157 009 Bevétel 2 575 191 Kiadás 2 775 206 Záró 1 956 996 bank 60 025 pénztár 703 lekötött 1 896 226 Összesen 1 956 994 Az egyesületnek vagyona: 375 000.- Ft értékű számítógép 150 000.- Ft értékű digitális kamerája van. Pályázatokon elnyert összegek: A pályázatokon elnyert összegekről határidőre elkészítettük a beszámolókat, melyeket a támogatók elfogadtak. Az SZJA 1 % összege.153 582.- Ft volt. Ezt az összeget nem használtuk fel, majd a 2010. évben. A tavalyi 217 810.- Ft felhasználására került sor. Ebből szakkönyveket, vásároltunk, közüzemi díjakat, posta és bank költségeket, valamint egyéb működési jellegű kiadásokat egyenlítettünk ki. Az önkormányzat sport bizottsága által biztosított 100 000.- Ft-ból az közüzemi díjakat egyenlítettük ki. Horváth Péter magánszemélytől kaptunk 42 000.- Ft támogatást melyet működési költségeink kiegyenlítésére fordítottunk. Tisztségviselőink díjazásban és egyéb anyagi javadalmazásban nem részesültek, tevékenységüket társadalmi munkában végezték. Székesfehérvár, 2011. január 21. Csog Imre elnök